Vragen.DigitaleFotografieTips.nl

Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Over

Naam
Erik
Aangesloten
January 2011
Bezoeken
2,039
Laatst Actief
November 2015
Rollen
Member

Erik

Bezoek ook eens mijn website voor meer over mij: http://erikbusstra.nl/
 • Logan
  Hoi Erik! Bedankt voor het reageren op mijn vraag. Ik ben inderdaad nog niet helemaal op de hoogte van Diafragma en Sluitertijden. Alleen als ik de camera op automatisch zette, maakte hij nog steeds wazige foto's :( ..
  November 2012
 • Margreet
  Bedankt Eric. Mijn flitser kan inderdaad los van mijn camera flitsen. Maar de TTL blijft wit omzetten naar lichtgrijs ook al zet ik de Flitser op + 3. Ik weet niet hoe ik de flitser anders moet instellen. Kan hier niets over vinden in de onduidelijke gebruiksaanwijzing. Weet jij dat toevallig? En moet ik de flitser van de camera uitzetten om geen schaduw te krijgen denk ik.
  December 2011
 • Rex
  Rex Erik
  Rex aan Erik. De mogelijkheden van de 1100d (en het gemak) spraken mij aan. Echter de P500 heeft standaard een lens met meer berijk, zowel T als W en ik begon te twijfelen toen ik begreep dat deze Canon geen stabiliteitsinbouw heeft, terwijl de Nikon dat met 7 verschillende programma's wel heeft. Alleen heeft de Nikon geen flitsschoen en heb ik gelezen dat de instelling van de lens gehorig is. Benieuwd naar je reactie.
  December 2011
 • Margreet
  Bedankt voor de reaktie maar ik heb al geprobeerd lampen erop te zetten. Daarnaast een flitser op TTL over het model heen zodat ik geen schaduw krijg. Ook zet ik de flitser op +3. Dit geeft tot nu toe het beste resultaat. Maar het blijft grijzig. Heb je enig idee of ik iets met mijn instellingen kan doen of met de witbalans?
  December 2011
 • JanKamphuis
  Alweer eens hartelijk bedankt Erik...dat was het inderdaad.
  September 2011
 • JanKamphuis
  Hartelijk bedankt Erik voor je hulp...maar ik had inderdaad een voorinstelling niet als standaard staan....vandaar dat alles verkeerd naar binnen kwam..mischien kan jij mij helpen bij het na bewerken...welke bewerkingen doe jij normaal op een foto om het wat verbeteren. Bij voorbaat al hartelijk bedankt. Groetjes Jan
  September 2011
 • sdegroot
  Hallo Erik, Ik heb nog niet zolang een Nikon D300s aangeschaft en sinds een week een andere lens Nikkor 24-70mm 1:2,8G ED N. Ik heb foto's gemaakt van een paddestoel bij mij in de tuin nl de "Grote parasolzwam" en deze ter beoordeling op Zoom.nl geplaatst. Hierop komen geen reacties en de foto is in een paar dagen naar pagina 5/6 verschoven. Dit frustreert mij, vandaar dat ik opzoek ben naar site waar ik je serieuzer behandeld word. Als beginner probeer ik van kritiek wijzer te worden. m.vr.gr., Sjoerd
  August 2011
 • Erik
  Erik
  Bezoek ook eens mijn website voor meer over mij: http://erikbusstra.nl/
  May 2011
 • Erik
  Erik wijzigde zijn profiel afbeelding.
  Thumbnail
  January 2011
 • Erik
  Erik
  Een oude naaimachine tonemappen... weer eens wat anders dan de gebruikelijke landschapjes
  January 2011
 • Erik
  Erik werd lid.
  Welkom aan Boord!
  January 2011